Bruidsfotograaf met ervaring als straatfotograaf
Ik vind bruiloften een van de mooiste dagen om te fotograferen. Iedereen ziet er prachtig uit en er hangt een bijzondere sfeer. Vooral die sfeer vind ik belangrijk. 
Je kunt een fotograaf het beste leren kennen door te kijken naar z'n vrije werk. In mijn geval bestaat dat uit een ruime collectie straatfoto's. Ik probeer het ritme van een stad te voelen en de sfeer vast te leggen in spontane momenten. Momenten waar je iets bij voelt, waar je een verhaal bij kunt verzinnen: waarbij je meer ziet dan de foto alleen.
Bij bruiloften ga ik op dezelfde manier te werk. Het fotoalbum bevat de sfeer van de dag: het is meer dan een kus en twee ringen. Het is een knipoog van een van de getuigen of de spontane lach van de bruid of de bruidegom. Van jullie!
Hieronder zie je een impressie van mijn werk als trouwfotograaf. Onder de foto's vind je meer informatie over mijn diensten als trouwfotograaf.
Wat bied ik aan?
Ruime selectie in de hoogste kwaliteit
Je ontvangt een ruime selectie van de foto's. Deze bewerk ik stuk voor stuk handmatig na. Ik stuur ze digitaal toe op de originele resolutie zonder logo's of watermerken. Zo kun je er optimaal van genieten!

Selectie binnen 7 dagen toegestuurd
Maar meestal eerder: je wil er natuurlijk niet te lang op wachten! De avond van de bruiloft zelf stuur ik vast enkele van de beste foto's toe. Die kun je dan vast delen met vrienden en familie. De rest ontvang je binnen 7 dagen digitaal.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
Vooraf plannen we een kennismakingsgesprek in. Dan nemen we jullie specifieke wensen door en bespreken we de details. Hier kunnen jullie ook al jullie vragen stellen.

Albums
Bij al mijn pakketten zit een album standaard inbegrepen. Het is een van de mooiste manieren om foto's te presenteren: op echt fotopapier in hoge resolutie gedrukt. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen jullie ook de keuzes maken in de papiersoort, het type kaft, het formaat etc.
Het mini-album is 19x19cm. Het luxe album is een handgemaakt album van 40x30 en komt in een mooie bewaardoos. 

Videograaf

Voor 8 uur fotografie reken ik €1199,-. Dat is inclusief het album van 19x19. Het luxe album is slechts €200,- extra ( en geloof me, het verschil is enorm!) Meer of minder uren kunnen altijd, met 4 uur als minimum.
​​​​​​​Interesse of willen jullie meer informatie? Neem contact op!
Back to Top