Trouwfoto in zwart-wit tijdens ceremonie

Bruidsfotografie

Ik ben een bruidsfotograaf uit Nijmegen en fotografeer bruiloften door heel Nederland. Een bruiloft fotograferen is geweldig om te doen: iedereen ziet er prachtig uit en er hangt altijd een bijzondere sfeer. Aan mij de taak om die zo mooi mogelijk over te brengen.

Mijn stijl voor trouwfoto's

Hoe kies je de juiste bruidsfotograaf?

Dit zijn naar mijn mening de twee belangrijkste punten om op te letten als je een fotograaf zoekt voor je bruiloft:

Het spreekt voor zich dat je de trouwfoto’s van een fotograaf mooi moet vinden. Maar kijk ook eens naar de andere foto’s die een fotograaf maakt. Dat geeft je een beter beeld van de kwaliteiten van de fotograaf.

In mijn geval bestaat dat andere werk voornamelijk uit een ruime collectie straatfoto’s. Ik probeer het ritme van een stad te voelen en de sfeer vast te leggen in spontane momenten.

Ik combineer natuurlijk licht met eenduidige composities en mooie kleurcontrasten of sterke zwart-witomzettingen. Ik wil momenten vastleggen waar je iets bij voelt, waar je een verhaal bij kunt verzinnen: waarbij je dus meer ziet dan alleen de foto. 

Je hoeft niet meteen beste vrienden te worden met je fotograaf, maar het is wel belangrijk dat jullie je beiden op je gemak voelen bij hem/haar. De fotograaf is bij veel belangrijke momenten aanwezig op de dag en je staat het mooiste op je foto’s als je echt jezelf kunt zijn. 

Daarom plan ik altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in. Dan bespreken we niet alleen de details, maar kijken we ook of het klikt. En is het toch niks? Dan zit je nog nergens aan vast.

Trouwshoot in Nijmegen

Praktische informatie over mijn trouwfotografie

  • Ruime selectie in de hoogste kwaliteit: je ontvangt een ruime selectie van de bruidsfoto’s. Deze bewerk ik stuk voor stuk handmatig na. Ik stuur ze digitaal toe op de originele resolutie en zonder logo’s of watermerken. Zo kun je er optimaal van genieten.

  • Snelle levering: de avond van de bruiloft bewerk ik vast enkele van de beste foto’s en die stuur ik jullie of de ceremoniemeester toe. Die kun je dan alvast delen met vrienden en familie. Binnen 7 dagen ontvang je de volledige selectie. 

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek: het is belangrijk dat jullie je op je gemak voelen bij de bruidsfotograaf. Daarom plannen we vooraf een kennismakingsgesprek in. Dan kunnen we jullie wensen en details bespreken en kunnen jullie vragen stellen. Ook kijken we of het klikt. En mocht het toch niet zijn wat jullie zoeken, dan zit je nog nergens aan vast. 

  • Album: trouwfoto’s zonder album zijn als een 5-gangendiner bij een sterrenrestaurant thuis laten bezorgen: het is nog steeds lekker, maar de ervaring is compleet anders. Daarom lever ik altijd een album aan: dat kan een mini-album zijn van 19x19cm, een luxe album van 40x30cm in een mooie bewaardoos of iets er tussenin. Bij de kennismaking zal ik voorbeelden laten zien.

Ervaringen trouwfoto's

“Hele fijne fotograaf om mee samen te werken. Met het resultaat van onze trouwfoto’s zijn we super blij. Voorafgaand een goed gesprek gehad om onze voorkeuren en verwachtingen te bespreken. Op de trouwdag zelf is Rutger heel erg professioneel en heeft aandacht voor de details. Uiteindelijk onze dag op een hele leuke, mooie en ook creatieve manier vastgelegd. Zeker aan te raden!”

“Heel tevreden over de manier waarop Rutger als fotograaf onze bruiloft heeft vastgelegd. Vooraf goede afstemming over wensen en mogelijkheden, en op de dag zelf heeft hij bijgedragen aan de relaxte sfeer tijdens ons fotomoment tussen kerk en feest in, en bij viering en feest veel oog gehad voor de spontane momenten die zo’n dag het bijzonderst maken. Hij heeft dan ook prachtige foto’s afgeleverd. We zouden hem zeker aanraden!”

“Wij zochten namelijk een goed maar betaalbare fotograaf voor onze huwelijksceremonie en hebben deze gevonden in Rutger.

Rutger is erg duidelijk en professioneel en reageert ook snel op mailtjes, maar het aller belangrijkste is dat onze trouwfoto’s prachtig geworden zijn.

Rutger, hartstikke bedankt voor onze super mooie foto’s en mochten wij ooit of vrienden van ons een goed fotograaf nodig hebben, dan weten wij je zeker te vinden.

Groetjes Donny en Chantal.”

“Rutger heeft ons trouwen gefotografeerd in 2013 en we zijn vol lof. Hij stond overal voor open, dacht met ons mee, ondanks de zenuwen voelde we ons op ons gemak met hem achter de lens. Hij neemt de tijd, heeft goede timing en weet precies de goede hoeken te vinden.”

Fotograaf

Videograaf

Fotograaf én videograaf?

Wil je graag een mooi foto-album én een prachtige trouwvideo? Dat kan! Ik werk regelmatig samen met een bevriende videograaf. Wij lopen elkaar niet in de weg, maar vullen elkaar juist aan. En als je ons samen boekt, profiteer je van een pakketkorting.

 

Bruidsfotograaf Nijmegen

Ik woon zelf in Nijmegen, maar ik fotografeer bruiloften in het hele land. Binnen Nederland reken ik geen reiskosten.

 

Pakketten trouwfotografie

  • Boek een videograaf bij voor het dubbele bedrag van onderstaande pakketten
  • Een groter album wordt doorberekend in de prijs

Portfolio trouwfotografie